Står du i vårdkö för besvär med knä, axel, höft eller rygg? Då kan vi hjälpa dig. Läs mer här.

Ortopedspecialist med mångårig erfarenhet från privat och offentlig sjukvård. Axelspecialist men ser gärna alla patienter med ortopediska besvär.

Torsten behöver ingen närmare presentation som ortopedkirurg. Han är utan tvekan idag en av Sveriges mest erfarna och fortfarande aktiva ortoped. Hans roll idag är framför allt mottagning för patienter med knä/höftprotes eller som planeras för protes. Han har även en viktig roll som mentor åt klinikens övriga läkare.

Torsten är idag en levande legend i hockey Sverige. Han är fortfarande aktiv i Frölunda Hockeys medicinska organisation, och han är idag den enda läkaren i Sverige som alla sportjournalister och Tv-kommentatorer känner till både till namn och utseende.

Thom är sedan många år specialist inom ortopedisk kirurgi. Han fick sin utbildning på Sahlgrenska Universitetssjukhusets ortopedklinik, omväxlande på Östra/Mölndal/Sahlgrenska. Han forskar idag via Sahlgrenska Akademin och håller på att färdigställa sin doktorsavhandling, är en mycket erfaren ortopedkirurg och har utfört ett stort antal protesoperationer både i höft och knäled. Förutom att vara en förnämlig operatör är han mycket uppskattad för sin förmåga att kunna lyssna på sina patienter.

Pia är född och uppväxt i skärgården. Blev klar med sin sjuksköterskeutbildning 1989. Jobbade under många år vid ortopedkliniken Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra och Mölndal. Under sin tid på ortopeden var hon direkt delaktig i klinikens framgångsrika forskning på kopplingen mellan ortopediska operationer och venösa blodproppar. Under åren på ortopedkliniken har hon skaffat sig en stor erfarenhet av ortopediska skador och sjukdomar.

Pia har under åren som sjuksköterska även haft ett ständigt engagemang på olika nivåer inom idrotten. Både som sjuksköterska, men framför allt i sin roll på fotbollsplanen, där hon bidrog med en stabil rekrytering av patienter till ortopedklinikerna. Hon är medlem i Svensk Idrottsmedicinsk förening.

Jonas är född och uppvuxen i Dalarna. Han utbildade sig till läkare vid Uppsala universitet och fick sin läkarlegitimation 1994. Jonas arbetade därefter på ortopedkliniken Falu lasarett. År 1999 blev han färdig specialistläkare inom ortopedisk kirurgi och blev ”värvad” till ortopedkliniken, Östra sjukhuset i Göteborg där han forskade och skrev sin doktorsavhandling på främre korsbandsskador. Samtidigt fick han förmånen att vidareutbildas inom idrottsskador av de legendariska läkarna docent Leif Swärd och professor Jon Karlsson.

Jonas har under åren som läkare haft ett ständigt engagemang på olika nivåer inom idrotten och är idag en av Sveriges mest erfarna ortopedkirurger när det gäller operationer och undersökningar. Han är uppskattad av sina patienter för sitt stora engagemang och förmåga att se ”hela” patienten.